logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a:
Serrajòrdia 12/12/2015

Ja tenim el Nadal a tocar i, com sempre, a Serrajòrdia estem preparant un munt de productes excel·lents per a tots vosaltres.

Torrons, Panettones, Neules, Mantecades, "Polvorons", Lots... tots aquests productes fets artesanalment i amb ingredients de primera qualitat, us faran passar unes Festes gustossíssimes i inolvidables.

Ara ens venen uns dies on els àpats seran abundants, però, què millor que acabar-los d'arrodonir assaborint l'essència del Nadal amb els nostres productes?

Elaborats amb tot el nostre saber fer, amb el cor i l'ànima, perquè a cada tast que feu tingueu uns instants d'autèntic plaer.

Us convidem a que els tasteu i que ens digueu quins us han agradat més i quins han tingut més èxit a casa vostra. Això ens donarà pistes per anar millorant encara més cada Nadal.

Volem recordar-vos que teniu a la vostra disposició la targeta Serrajòrdia de VALS DE REGAL per obsequiar a la persona que volgueu amb els nostres productes. Passeu-vos per la botiga i trieu entre tots els articles. Feu un regal com volgueu i de l'import que us vagi bé. Pregunteu-nos i us aconsellarem.

Per últim, informar-vos que en breu us presentarem totes les varietats de torrons d'enguany. Estigueu atents!

####