logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a: pan Barrots
Serrajòrdia 23/02/2015

Us presentem un pa excepcional, ELS BARROTS. Un pa amb molt sabor degut a la gran quantitat de massa mare que porta en la seva elaboració.

Per la seva llarga fermentació (24 hores) i per la excel·lent qualitat de la matèria primera amb la que està fet, EL BARROT és un pa de llarga durada que us aguantarà perfectament de 3 a 4 dies en perfectes condicions.

Està fet amb farina mòlta a la pedra amb massa mare natural. Elaborat amb la farina mòlta a la pedra vol dir que està fet com abans. És a dir, la farina no ha passat tants processos de refinat. El procés d'obtenció de la farina és d'anar despellofant a poc a poc el blat i d'aquesta manera es conserva més el germen dins la farina donant-li aquest color més fosc i aquest sabor més intens. La crosta cruixent s'obté de la cocció feta amb un forn de sola de pedra.

El BARROT és un pa idoni per als principals àpats de dia i les varietats que us oferim són: Normal (sense farcir), d'olives negres, de panses, de panses i nous i d'orellanes i xocolata.

Menjar BARROTS no et deixarà indeferent. Tasta'l i menja autèntic pa com abans.

####