logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Serrajòrdia 26/07/2015

Quan arriba el bon temps, el dia s'allarga i ens ve més de gust realitzar activitats a l'aire lliure i fer esport. Fer-ho ens ajuda a estar de més bon humor.

Sovint quan fem esport, ens oblidem de realitzar accions saludables per el nostre cos com: escalfar abans d'iniciar qualsevol activitat física, estirar els músculs una vegada finalitzada l'activitat, hidratar el nostre cos abans, durant i després de l'activitat i realitzar una correcta recuperació nutricional finalitzat l'exercici físic. Totes aquestes accions ajudaran a evitar lesions musculars i a obtenir un millor rendiment esportiu.

Serrajòrdia us vol posar les coses fàcils perquè pugueu dur a terme alguna d'aquestes accions indicades. Us proposem un BATUT DE FRUITES RECUPERADOR que us aportarà tots els nutrients necessaris.

A nivell nutricional, l'alimentació posterior a un esforç ha de permetre'ns:

- La recuperació dels dispòsits de glucògen (recuperació de la reserva d'energia). Aquesta recuperació és essencial per a l'òptim rendiment ajudant a l'esportista a estar ben preparat per el pròxim entrenament/competició.

- Disminuir els danys generats sobre les fibres musculars i/o estructures implicades durant l'esforç. Una manera de prevenir lesions musculars.

- Ajudar a que el nostre sistema immunitari mantingui la màxima capacitat funcional.

- Rehidratació, és a dir, recuperar la pèrdua d'aigua i electròlits (sals minerals) durant l'activitat.

Dit això, aquí va un BATUT DE FRUITES RECUPERADOR, amb plàtan, taronja i agua de coco. Fins i tot pdríem afegir un iogurt natural. Un batut boníssim i sa. No te'l perdis.


FES SALUT AMB SERRAJÒRDIA! t'esperem després de la pràctica esportiva.

####