logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Serrajòrdia 25/06/2015

El dia 21 de juny es van obrir les portes de l'estiu. Amb la revetlla de Sant Joan li vàrem donar la benvinguda amb fogueres, focs i la COCA TRADICIONAL DE SERRAJÒRDIA, ... Ara toca aprofitar-lo bé!

Venen uns mesos de sol i calor, i a quasi bé a tots ens ve de gust prendre el sol i refrescar-nos al mar o a la piscina.

Per aquests mesos de sol intens, Serrajòrdia et proposa una protecció per a la teva pell, sana, refrescant i natural.

Et recomanem que prenguis batuts de pastanaga, un aliment molt ric amb betacarotens que són precursors de la vitamina A. A l'estiu aquests betacarotens protegeixen la pell de les influències negatives del sol, a més de ser un gran antioxidant. Són pigments naturals els quals apart de protegir la pell, fa que el bronzejat més intens y durador. Atenció: els betacarotens no són preventius a les cremades del sol, així que mai es poden substituir per les cremes de protecció solar.

Aquests betacarotens es troben en abundància en la pastanaga, però val a dir que es localitzen en molts d'altres vegetals i fruites com els espinacs, la carbassa, el tomàquet, la papaia, el préssec, etc. Així que ja ho saps, fes-te un batut amb betacarotens i carrega el teu cos de vitamina A. Una gran vitamina amb funcions antioxidants que t’ajudarà a prevenir moltes malalties coronàries.

Recorda que el consum de verdures i de fruita ha de ser diari en la teva alimentació.

 

Amb @Serrajordia fas salut!

####