logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Serrajòrdia 13/05/2014

Mini hamburgueses, torradetes d'ou de guatlla i pernil d'ànec, broquetes de maduixot amb brie, enrotllats d'ibèric, mini croquetes de pernil, broquetes de bacó amb mango...mmm quina gana! Aquesta és una petita mostra de l'assortit d'aperitius, farcellets i entrepanets que podeu trobar al nostre servei de càtering a domicili. 

El bon temps ja és aquí i els caps de setmana es converteixen en celebracions a l’aire lliure.  Si no voleu preocupar-vos dels àpats, a Serrajòrdia serem els vostres confidents en l’elaboració dels esmorzars, dinars, berenars o sopars. El nostre servei de càtering a domicili us permetrà gaudir d’aquests moments amb la confiança plena que el resultat serà immillorable.

Us convidem a visitar la nostra pàgina web on trobareu una carta detallada amb tots els àpats que oferim. També podem adaptar el menú, el servei de cambrers, la vaixella i el mobiliari auxiliar a les vostres necessitats.

Podeu fer la vostra comanda telefònicament, amb un mínim de 24 hores d’antelació. Si ho preferiu, podeu adreçar-vos a la nostra botiga i us assessorarem personalment en tot el que calgui.

Truca’ns i concretarem una cita: +34 936741638

o envia’ns un email: tallerdepa@serrajordia.com

####