logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a:
Serrajòrdia 30/11/2015

Ja fa un temps que a la carta del Restaurant-Braseria La Burgueseria de Sant Cugat, fan servir el nostre PA DE NÚVOL per preparar les seves espectaculars hamburgueses.

Per les característiques que té aquest pa (tendre, esponjós, lleuger i amb una molla molt tova), esdevé ideal per preparar entrepans i ha fet afavorir que les hamburgueses d'aquest establiment tinguin un èxit merescut i reconegut.

La Burgueseria, és una braseria especialitzada en hamburgueses que està ubicada molt a la vora nostre, concretament a la Plaça Lluís Millet 10-11 local 2 de Sant Cugat, al costat de l'estació dels ferrocarrils (FGC).

Les seves carns són de primera qualitat i tots els ingredients de les hamburgueses són frescos i de proximitat.

La carta de La Burgueseria és internacional, força informal però de molta qualitat. Tanmateix té components de bistró, donat que cada setmana hi ha nous plats que els cambrers suggereixen a molt d'entusiasme.

La decoració del local té molta personalitat; els mobles estan fets amb materials reciclats, a les parets hi ha escrits fets pels clients al llarg dels tres anys de vida d'aquest negoci, i l'olor de la brasa, és un tret característic d'aquesta hamburgueseria amb molta ànima.

Des de Serrajòrdia us aconsellem que visiteu aquest establiment i tasteu les seves delicioses hamburgueses preparades amb el nostre inmillorable PA DE NÚVOL.

Us deixem penjades unes quantes fotos perquè us feu una idea de com és el local de La Burgueseria i l'aspecte tan apetitós que tenen les seves hamburgueses servides amb el nostre PA DE NÚVOL.


Ja ens ho sabreu dir!

####