logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Serrajòrdia 15/02/2015
El pa de blat de moro, com diu el propi nom està elaborat amb farina de blat de moro, una farina lliure de gluten, fet que millora la digestió d'aquest producte. 

Com veureu és un pa groguenc en la seva molla, a causa de l'alt contingut en carotens, ideals per realitzar prevenció en la salut.

A més, la farina de blat de moro és molt rica en fibra i vitamines del complex B, així que si vas estrenyit i/o necessites energia per combatre un dia d'estrès i dur, no dubtis a prendre't un entrepà de pa de blat de moro.

Pels  que estigueu d'exàmens o us trobeu en una situació d'estrès, el pa de blat de moro us ajudarà a controlar els nervis i us facilitarà la concentració, ja que és molt ric en vitamina B1. I per als esportistes, recupereu la vostra energia amb un entrepà de pa de blat de moro, t'ajudarà a fixar millor la proteïna.

Perquè tots aquests consells siguin eficaços, farceix el teu entrepà de pa de blat de moro amb ingredients vegetals com: humus o paté d'alvocat amb pipes de girasolNOTA: Taller de Pa Serrajòrdia, no disposa d'un obrador exclusiu per a les elaboracions lliures de gluten, així que, encara que realitzem pans amb farines sense gluten, aquests poden contenir traces de gluten ja que tots els nostres tipus de pans s'elaboren en un mateix obrador.
####