logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a:
Serrajòrdia 02/03/2015

D'alguna manera a Serrajòrdia ens agrada recuperar els productes de sempre, els bons productes, fets amb una bona matèria primera i elaborats com abans. Considerem que  recuperar-los és molt important per no perdre uns productos tradicionals, sans, bons i donar-los a conèixer.

Ara us volem presentar el pa de blat Sarraí. Tradicionalment, a més de pinso, es feia servir per fer pa i elaboracions humils destinades als humans. Originari de l'Àsia Central, el blat Sarraí a Catalunya es cultiva a la Garrotxa i la Vall d'Aran, on es fan les típiques farinetes.

Actualment el blat Sarraí es destina a farines per fer galetes, crespells i aliments sense volum. Ara bé, aquesta farina combinada amb farina francesa ecològica de blat, a Serrajòrdia en fem pa. Com que el seu consum afavoreix portar una nutrició equilibrada i natural, us l'oferim perquè l'incorporeu a la vostra dieta diaria.

Fet amb massa mare natural, amb 24 hores de fermentació i cuit amb forn de sola de pedra, obtenim un sabor immillorable i una crosta cruixent.

####