logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a:
Serrajòrdia 20/07/2015

Quin estiu podeu passar més saborós i dolç!

A Serrajòrdia t'oferim unes autèntiques temptacions d'estiu; els moussos clàssics i els especials, les tartes de fruites (tropicals i tradicionals) i la deliciosa rebosteria.

De moussos clàssics en trobareu de llimona, iogurt, 3 xocolates (negre 70%, blanca i amb llet), maduixa i de fruites del bosc. Realment boníssims i fresquets... assaboriu-los perquè no us deixaran indiferents.

Els moussos especials són una novetat realment excelent, són molt bons! Us oferim els següents:

- Mousse Màgia Primaveral (mousse de xocolata amb llet i tè, amb interior de gerds i pa de pessic sacher)

- Mousse de Coco-Tropical (mousse de coco, mousse de mango-passió, pa de pessic i bonuoisse de nespre)

- Mousse Estiu Indi (cruixent de coco amb corona de pa de pessic de llimona, almibar de llimona, crema lleugera de xocolata blanca i llimona i maduixetes semiconfitades)

- Mousse Sol naixent (amb pa de pessic d'ametlla i taronja, crema de formatge blanc i taronja, mousse de xocolata i glassejat de taronja)

- Mousse de xocolata blanca, ginebre i llimona (amb sablée bretó natural, mousse a base de crema pastissera -chiboust- i crema de llimona)

Pel que fa a les Tartes de fruites, amb la pasta de full cruixent i acabada de fer, en teniu per triar entre les tradicionals i les tropicals. Les tradicionals són les de maduixa, taronja, kiwi, poma, gerds i groselles i les tropicals són de mango, papaia, kiwi, phísalis, plàtan...

I per a la rebosteria teniu, les flors de poma, els fruits vermells i els pecats de xocolata... no us els perdreu oi?

Així que... imagineu-se, piscina o platja i per després de dinar, les nostres temptacions d'estiu. Que les disfruteu!####