logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Arxivat a: ens agrada!
Serrajòrdia 25/01/2015

Una cosa que ens agrada molt és que ens expliqueu les vostres opinions sobre nosaltres. Què és el que no us acaba de fer el pes, o el que us agrada, dir-nos algun suggeriment, etc. I per això us deixem publicada a tall de resum, l'opinió d'una senyora que ens explicava l'altre dia les sensacions que li provocava venir a prendre alguna cosa aquí, a la fleca. Venia a dir una cosa així:

...no us podeu arribeu a imaginar el que m'agrada posar-me en aquest sofà del racó, al costat dels finestrals i esmorzar o prendre alguna cosa.

... l'olor tan agradable de la fleca, dels productes acabats de fer, veure la gent que entra i surt, mirar el que demanen...

...És tan agradable quan fa fred asseure'm aquí i demanar un cafè amb llet amb una "pasteta", hi estic tan a gust...

...veig la gent a través dels finestrals, com va amunt i avall... M'agrada estar aquí asseguda, en aquest sofà, amb aquesta taula, notant el tímid sol d'hivern com m'escalfa una mica mentre gaudeixo del meu esmorzar...

Davant d'aquest comentari li vam donar les gràcies i li vam preguntar sorpresos sinó havia provat d'estar-s'hi a la terrassa; i ens va dir: Hi tan que hi estic, però ara no que fa fred i m'agrada més estar a dins..., a l'estiu si que m'hi poso. M'agrada perquè sempre passa algú que conec i fem petar la xerrada berenant...

Aquestes opinions ens afalaguen i ens fa seguir tenint ganes de fer-ho bé. Gràcies.

####