logotipo pajaro Serra Jordia
El blog d´un taller de pa
BLOG
BLOG
@@@@@@@@@@@@@@@
Serrajòrdia 25/08/2015

Si ets celíac i t'agrada el dolç, vine a Serrajòrdia a tastar aquests pastissos de pa de pessic i altres productes. Podras gaudir moments ben dolços amb una pastisseria ben bona. 

Aquests pans de pessic, galetes, madalenes... que t'oferim, estan elaborats artesanalment i fets amb molta cura. Estan pensats perquè tots aquells que siguin intolerants al gluten tinguin l'oportunitat de degustar-los i gaudir-los sense disgustos.

Perquè l'exquisit sabor i la delicada textura poden estar presents a les postres sense gluten i altres al·lèrgens.

Totes les receptes han estat cuidadosament adaptades per aquestes versions, respectant armoniosament els ingredients i utilitzant tècniques diferents a les convencionals per tal d'aconseguir els millors resultats.


Pa de pessic de pastanaga: Porta nous en la seva preparació, però es pot fer sense sota comanda i es pot adaptar als diabètics. Recrea una de les receptes dels Estats Units més tradicionals, amb un toc "gourmet" i delicat. Acompanyat de crema de formatge dolç i de vainilla.


Pa de pessic Red Velvet: Top ten de la rebosteria americana. Aquest pa de pessic està acolorit de vermell per donar-li un matís innovador i extravagant. És una delicada barreja entre pa de pessic de vainilla i un altre de cacau que ofereixen com a resultat un delicat sabor que delecta els paladars. Va acompanyat també de crema de formatge dolç i vainilla.


Pa de pessic de xocolata: delicat i esponjós pa de pessic ple de molt sabor a xocolata. Mai et cansaras del seu exquisit sabor i de la seva gran sumptuositat. Sense cap dubte, una de les millors opcions sense gluten sense lactosa que podràs trobar a nivell artesanal.


Pa de pessic de vainilla


Galetes de vainilla


Magdalenes de vainilla


Tasta'ls i gaudeix de bons moments dolços!

####